Bruce Willis, ålderstecken och sex

Sitter och slökollar på någon film med Bruce Willis, han kommer hem och hittar sin kompis i fruns garderob... Om man har Bruce Willis, varför i hela friden vänstrar man med liten, kort, fet, gammal man med ful liten hitlermustach? Är det bara jag som ser den totala bristen på logik i detta? =P


Säkra tecken på att man börjar bli äldre:
* Det kan ta upp till två dygn innan man svarar på ett sms, även om det finns en konkret fråga.
* Man åker hem från ungdomssamling klockan 22.00 en fredag kväll.
* Man vet vad ett kassettband är.
* Det finns teknik som man faktiskt inte riktigt vet vad det är.


Aktuellt ikväll hade ett inslag om ungdommars sexualvanor, könsjukdommar och kondomanvändning... I studio för debatt Clara Lidtström och representant från RFSU. Där ena sidan tycker att man borde prata mer om avhållsamhet som ett alternativ varpå RFSU:s representant säger så här som svar på frågan om varför de inte vill prata om avhållsamhet som ett alternativ:
"Vi vill inte skam och skuldbelägga de som vill ha sex"
Men! säger jag, om det inte pratas om som ett fullvärdigt alternatvi till att faktiskt ha sex så skam och skuldbelägger man ju de som faktiskt vill vänta men inte känner att det finns utrymme för dem innom RFSU:s fullt logiska resonemang...?

En annan tjej fällde kommentaren appropå den nya "Desperate housewives-moralen", där bilden är att man bara ska vara men en partner och typ äta middag ihop osv - "Fy va tråkigt!" Är man singel så är det bara ut och köra på!"

Jag blir så upplyft, människor idag är så upplysta och frisläppta... ha! trodde dom ja...

Kommentarer
Postat av: Marre

På tal om den tjejen du citerade där på slutet... Var det inte hon som jämförde förhållanden utifrån två modeller: Desperate Housewives och Sex and the City? Det var ganska talande tycker jag. Och sorgligt.

2009-03-21 @ 11:34:37
Postat av: erica

jo det stämmer...

2009-03-21 @ 12:19:46
Postat av: Rasmus

Ja, RFSU är ju inte precis objektiva i frågan heller... Vem skulle köpa deras kondomer om dom pratade om avhållsamhet =P Nä, men det är ju lite som du skriver, att det blir skamligt att inte ha sex före äktenskapet istället...

2009-03-22 @ 21:40:22
URL: http://rassemouse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0