Gotlands bakgård

 

Jag är i en häftig del av stan :) är det verkligen vinter..? Har precis upptäck att man kan blogga med mobilen :P yey!

Gotland

Snart så bär det iväg, två veckor på Gotland.

Ja... det var det. Jag återkommer när jag är hemma igen.

Läs Bibeln, du kan bli överraskad.


"Fattig bondfru"

Jag är fattig bondfru men jag lever ändå,
dagar går å kommer medan jag tittar på,
Pluggar vilar äter skiter sover och kör,
gör knappt några knop men ändå är jag rätt mör.

Jag är fattig bondfru och jag småäter så,
å när söndan kommer vill jag till kyrkan gå.
Prästen kan nog stå där - blablablablabla men,
för en fattig bondfru kommer friden igen.

(to be continued...)

Vart tog kläderna vägen..?

Sitter och tittar på Let's Dance, ett överlag mycket intressant och underhållande starfält iår =)
Men vart tog kläderna vägen? Förra veckan var det inte längre troschock som var det hetaste att uppröras över utan nu fick vi se en hel halv BH... Inte den övre halvan lite sådär så man ser kanten utan hela ena kupan i all sin glittrighet... Why?
Och vad är det med dessa förvirrade klänningar som "bidde en kjol" ? När misstaget uppdagades en halvtimme innan sändning tar man i största hast tag i första bästa trekantiga stuvbit, limmar på den över BH:n och fäster den lite fint fram på magen på kjolen - sen kan vi kalla det klänning..?
Det västa exemplet måste dock vara den utstyrsel som jag bara kan förmoda är ett resultat av en grov försovning, där dansaren vaknat,  trasslat in sig i lakanet och slängt sig iväg till inspelningsstudion i brist på bättre lösning.

Man får lov att läsa detta med en viss ton av ironi och skojighet men jag skulle lika gärna kunna säga det med yttersta allvar i rösten, jag lämnar det upp till dig att avgöra.
Jag intar dock platsen som moraltant utan större förbehåll.

Nekab är en slöja med bara hål för ögonen, jag trodde det var burkan men den hade visst nåt sorts galler för ögonen, intressant =) Förövrigt tycker jag att slöja är i många fall en hälsosam inställning till utseende i dagens samhälle, mer insida åt folket!

Erik sover...

Godnatt

Svart som i en vante

Nuförtiden är det verkligen mörkt när man kör hem, vissa dagar känns det som att köra runt i en vante så mörkt är det. Det skulle nog underlätta en aning om vägskyltarna och reflexpinnarna syntes så att man hade någonting att orientera sig efter, vet inte om de är skitiga eller bara gamla men syns, det gör de verkligen inte.
Nåt som är mysigt dock, det är att köra förbi Leksandsbröds fabriken, det luktar så gott! Värsta mysiga, man får passa på att njuta dom få andetag som berörs, sånt gör mig glad.


Istället för ett eget slutord tänker jag citera ett som jag tycker är underbart av Clara:

"Jag är pånyttfödd! Jag lever! Jag är fri!

Jag måste gå och kissa!

Adjö"


Korkade nymodigheter

Jag gjorde ett tappert försök att byta bloggportal, orsaken var att den nya hade fler finesser och enklare sätt att redigera utseendet på bloggen... Om det nu var så mycket enklare, jag vet inte jag. Jag återgår hit igen och om det vill sig värst så får jag väll återgå till en befintlig stilmall hur tråkig den än må vara. Hur som haver är det ju ändå inte layouten som är viktigast utan innehållet. SANT!

Så var det med det.

"Bumbiboll"

Thailands kung heter Bhumibol Adulyadej - "bumbiboll" ! det är ungefär det roligaste jag hört iår =P

RSS 2.0