Blodpudding


Varför tycker inte folk om denna enkla, billiga och bortglömt goda maträtt? Och det bästa är - det är omöjligt att bränna den eftersom den ju faktiskt ska anta just denna karakteristiska svarta "brända" färg, toppen säger jag!

Stek länge och väl, de ska bli knapriga i kanterna, häll på ett gäng lingonsylt och smaka av med ett glas apelsinjos.


Kommentarer
Postat av: Knaada

Jag lagar den gärna till Lilleman, kan t o m vara lite avundsjuk ibland, men jag klarar inte av att äta den själv längre. Nån skada från skoltiden tror jag.

2009-10-06 @ 17:30:06
URL: http://knaada.com
Postat av: FrökenJag

Lite stekt bacon till är kalas med! Jag är även uppvuxen med ett stekt ägg och stekt potatis till. Är med fint.

2009-10-08 @ 15:05:12
URL: http://sekunderbart.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0